Vi er naturligvis slet ikke færdige med Ozzy og Ny i Musikken universet. Der er meget vi gerne vil gøre, og vi har mange nye ideer.

Lige nu arbejder vi konkret med:

 

En App: Ozzy er Ny i Musikken 1

Det har faktisk altid være endemålet for læringsspillet at få hele historien med alle spil samlet i en App som kan købes i App store og Google Play. Vi har gennem længere tid videreudviklet/forbedret alle de 7 spil, som findes på Dansksangdigital, til vores App version, så private kan få mulighed  for at købe spillet.

Vi er tæt på målet. Vi regner med at have den sidste testrunde i Marts 2022 og derefter release spillet.

 

Sange

Riivo har komponeret sange til alle dyr i tangenthuset. Det er sange, som indeholder lidt læringselementer, men også sange, som passer til dyrenes personligheder. Vi glæder os til at høre, om vores brugere synes vi har ramt rigtigt.

VI laver en musikvideo til hver sang, så de også kan bruges i klasseværelset. Vi håber de også kan udkomme i et lille illustreret sang-/nodehæfte, men har endnu ikke fået aftalt hvor, hvordan og hvornår det kommer til at ske; men det skal nok komme 🙂

Her en lille smagsprøve. Chinchilla synger om noder som kan gå op, ned, eller blive på samme sted. Børn kan synge med, og man kan finde på mange sjove koreografier. Sangen fungerer også godt som kanon.

 

Spilsamling til Ozzy 2, i Dovregubbens Hal

Vi synes, at det kunne være fantastisk at 2’eren også får en film, som kan anvendes til undervisning, og en digital læringsspil – så det arbejder vi også på.

Faktisk er skitser til alle spil er klar, og vi vil gerne i gang når 1’eren er udkommet som App. Vi mangler dog finansiering – så hvornår vi kan have dette spil færdigt svæver lidt i det uvisse… MEN vi giver ikke op lige med det samme. Riivo har trods alt arbejdet med ideerne til hele dette koncept og univers i mere end 10 år.